Swing on wheels

| |

En mig de la pista s’ha obert un espai. Els músics no toquen encara, hi ha silenci i un murmuri en l’aire, l’expectació pesa… Aquesta parella bé de ben lluny, han voltat tot el món i han participat en els concursos més selectes. Han revolucionat el swing. Han creat el Swing on Wheels.

Que fantàstica la música, i que fantàstic ballar, i que fantàstic anar en bicicleta. Clar, la barreja promet. Ballar amb una bici, ser follower i ser leader intercanviant rols tota l’estona. Crear aquesta conexió tan buscada en el ball de parella, però amb un objecte. L’aventatge es que no se’m queixa mai, ara be, si no ens entenem, potser acabem tots dos pel terra, però això tambè passa entre persones.

La bici no te “bouncing”, tan necessari als balls de swing (lindy hop, balboa, shag, charleston,…), així que sovint perdrem el ritme (havia de trobar una excusa:), però quedarà justificat per la melodia de la fluidesa del moviment de les rodes. El toc de canyella serán els aeris, com en diuen els ballarins, on tant la bici com jo, serem llançats pels l’aires i, tan de bò, tornats a agafar.

Ah si, aquesta no serà una Jam normal, així que els valents, absteniu-vos de fer canvis de parella. Per aquest cop, gaudiu plenament de l’espectacle.

DETALLS TÈCNICS
6 minuts. Espai mínim 6x6x6m. Terra dur, llis, pla i net.

Contractació i altres informacions? escriume un email