Col·laboracions

Les P’tits Bras – L’odeur de la Sciure

Les P’tits Bras – L’odeur de la Sciure

4 years of tournée with Les P’tits Bras, in the show l’Odeur de la Sciure, as a Russian Cradle and Hand to hand porter. An experience that have shown me a lot in the world of art street festivals. A huge thanks to Nicolas Cautin, Mark Dehoux, Birta Benonysdottir, Raphaël Gacon, Sophie Mandoux and all the great team that holds the company.

Palazzo Stuttgart

Palazzo Stuttgart

4 intensos mesos d’espectacles diaris, amb el quadre i la bicicleta, sort que la companyia ha sigut excellent. I sempre es un plaer compartir escena amb la Emilie Fournier 🙂

Hand to Bike

Hand to Bike

Quin gran dia quan el Maxime Poulin s’em va apropar per oferir-me muntar un espectacle de carrer per fer durant les vacances d’estiu de l’escola de circ. A partir de la bicicleta com a punt en comú, vam trobar un munt de proeses que podiem fer entre nosaltres, creant material suficient per a un espectacle de carrer de cap a peus. Ràpidament vam tenir l’oportunitat de viatjar a les Bahames, França i Catalunya per a mostrar un producte únic entre 2 nois i 2 bicicletes.

http://maxpoulin.com/

Chilly and Fly

Chilly and Fly

Just després de l’escola de circ vaig fer uns quants entrenaments (no més d’uns quants, de veritat) amb Chilly and Fly, un duo fortissim de Quadre Rus de Montréal. Semblava que teníem un gran projecte  junts, però finalment no va arribar mai. De tota manera, va ser molt divertit i enriquidor treballar amb l’agil alada Emilie Fournier  i amb el gran Alexandre Lane.

© Ash McCready

 

Little Big Duo

Little Big Duo

Durant “Les Minutes Montreal Completement Cirque” 2012, vaig conèixer a la Laury-Ann Miller, una artista pluridisciplinada del món de cirque amb qui vam donar combinar forces en Mà a Mà i la Bicicleta artística. Vam introduir el circ dins el teatre, gràcies a Nicolas Bezier, un director de teatre francès resident a Montreal. Tot plegat una experència gratament inoblidable.