tots els públics

L’Y – ànsia per volar

L’Y – ànsia per volar

| | |

El meu company de viatge interplanetari te forma de Y. Ell pot volar, i jo ja voldria, així que de moment probo de domar una bicicleta i que es deixi rodar. L’univers que es planteja en aquest espectacle està basat en aquell petit príncep que ens va agradar tant. Aquesta vegada, però, el personatge no és petit, tampoc no és príncep, i les bicicletes s’han de deixar muntar. Una història màgica carregada de poesia visual, inspirada en el mestre Brossa i en la pararealitat de Duchamp. Un espectacle de circ artesanal: la bicicleta artística i la roda Cyr, vestida de lluna, fan el circ. Els invents i l’enginy fan l’artesanal.

Video resum “memòries poètiques” de la Fira Trapezi de Reus

FITXA TÈCNICA
9x9x6m en exterior o 8x8x5m interior. Disposició ideal del públic a 3 bandes (270º). Terra llis, pla i anivellat.

Espectacle adaptat a interior, amb disseny de Llums per sala de teatre a càrrec de Llorenç Parra. Video promocional de sala AQUI

Sobre rodes

Sobre rodes

| | |

La música comença. Les rodes de la bicicleta s’eleven del terra, cap al cel. Amb elles totes les mirades, petites i grans, de tots els colors, que compartiran durant 40 minuts la il·lusió d’un món al revés, la rialla i la tensió, la màgia del circ. Una bicicleta artística, ballarina, portora de piruetes i acrobàcies, i un artista, portor de somriures arreu del món. Tot serà possible: poseu-vos còmodes, gaudiu de l’espectacle, i prepareu-vos per formar-ne part.

Amb una combinació de tècnica i humor, l’artista extreu la poesia d’un objecte quotidià com és la bicicleta. Al cautxú de les rodes i a la pell de l’acròbata s’hi palpen els centenars de carrers, places i escenaris que des de l’estiu del 2013 han escrit històries impossibles a les ciutats del Canadà, d’Europa i del món, tot cercant i escrivint el llenguatge universal que és la il·lusió del circ

CONTRACTACIÓ i altres informacions CONTACTA’M

 

Efímer

Efímer

| |

Redescobrint la bicicleta, aquest cop com a companya de ball. Ja fa temps que ens coneixem, però mai haviem ballat junts. Confiem cegament l’un en l’altre, així que serà fàcil deixar-se portar. Moments efímers carregats de valor, dinàmiques estàtiques, i la bellesa d’un objecte fet art.

Swing on wheels

Swing on wheels

| |

En mig de la pista s’ha obert un espai. Els músics no toquen encara, hi ha silenci i un murmuri en l’aire, l’expectació pesa… Aquesta parella bé de ben lluny, han voltat tot el món i han participat en els concursos més selectes. Han revolucionat el swing. Han creat el Swing on Wheels.

Que fantàstica la música, i que fantàstic ballar, i que fantàstic anar en bicicleta. Clar, la barreja promet. Ballar amb una bici, ser follower i ser leader intercanviant rols tota l’estona. Crear aquesta conexió tan buscada en el ball de parella, però amb un objecte. L’aventatge es que no se’m queixa mai, ara be, si no ens entenem, potser acabem tots dos pel terra, però això tambè passa entre persones.

La bici no te “bouncing”, tan necessari als balls de swing (lindy hop, balboa, shag, charleston,…), així que sovint perdrem el ritme (havia de trobar una excusa:), però quedarà justificat per la melodia de la fluidesa del moviment de les rodes. El toc de canyella serán els aeris, com en diuen els ballarins, on tant la bici com jo, serem llançats pels l’aires i, tan de bò, tornats a agafar.

Ah si, aquesta no serà una Jam normal, així que els valents, absteniu-vos de fer canvis de parella. Per aquest cop, gaudiu plenament de l’espectacle.

DETALLS TÈCNICS
6 minuts. Espai mínim 6x6x6m. Terra dur, llis, pla i net.

Contractació i altres informacions? escriume un email

Llibertat Encercle

Llibertat Encercle

| |

Agafa la roda Cyr i prolonga el seu cos: els braços i les cames s’allarguen fins l’infinit, on qualsevol petit gest, qualsevol detall, troba l’amplitud. L’artista entra i surt d’una simple circumferència, travessa l’espai amb moviments dinàmics, hi fa present la força, la inèrcia, la fluidesa… la roda Cyr es transforma en llindar, en un portal que eixampla els horitzonts de l’espai i la poètica del cos.

Nura Nieto
DETALLS TÈCNICS
La duració és de 6 minuts. L’escenari ha de ser interior i ha de comptar amb una superficie mínima de 8 x 8 m, dura, llisa, plana i neta.