Col·laboracions

Les P’tits Bras – L’Odeur de la Sciure

Les P’tits Bras és una companyia de circ aeri i d’humor amb base a França. Un equip de gent apassionada pel circ amb qui vam celebrar 20 anys el passat 2023.
Al 2014 vaig entrar a formar de la companyia dins l’espectacle L’Odeur de la Sciure, amb el rol de portor de quadre rus i de mà a mà. Durant 4 anys vaig gaudir d’aventures de tota mena i de la magnífica experiència de treballar en equip. Al 2018 es va jubilar l’espectacle i vaig quedar eternament agraït a tots els integrants.

Palazzo Stuttgart & Hamburg

Palazzo és una empresa que combina acrobàcies impressionants, comèdia commovedora i música en directe amb un deliciós menú de quatre plats. Es pot viure una vetllada plena de vida i delícies culinàries en l’ambient nostàlgic dels Spiegeltents.
Al 2017 vam proposar un número de quadre rus amb la fantàstica Emilie Fournier i ens van agafar per la programació del Kuriositäten, l’espectacle d’aquell hivern a Stuttgart. Van ser 4 mesos d’espectacles diaris on el nostre numero clausurava cada nit.
Al 2019 vam tornar a muntar un número de quadre amb l’excepcional àgil de mà a mà Iris Peltz, aquest cop a Hamburg. Malgrat les dificultats amb que ens vam trobar, vam aconseguir muntar un numero de quadre rus d’alt nivell tècnic. Paral·lelament vaig tenir l’oportunitat d’estrenar una versió de “Swing on wheels” amb la bicicleta en un espai de 2 metres de diàmetre!

Hand to Bike

Hand to Bike va ser una companyia nascuda a Quebec l’estiu 2012 i dissolta a Paris el 2015. Un duo de mà a mà i de bicicleta acrobàtica interaccionaven amb humor executant les peripècies per difícils.
El Maxime Poulain i jo mateix vam crear la companyia amb l’objectiu inicial de pagar-nos la Escola Nacional de Circ de Montreal (ENC). Va ser un moment clau en la meva carrera artística ja que el Maxime em va iniciar en “l’art de fer carrer”. Amb aquest coneixements, el 2014 neix Sobre Rodes.

Little Big Duo

Durant “Les Minutes Montreal Completement Cirque” 2012, vaig conèixer a la Laury-Ann Miller, una artista pluridisciplinada del món de circ amb qui vam donar combinar forces en Mà a Mà i la Bicicleta artística. Vam introduir el circ dins el teatre, gràcies a Nicolas Bezier, un director francès de teatre resident a Montreal precisament en aquella època. Tot plegat una experiència gratament inoblidable.